therealdesign

Warrington Golf Club

In January 2015 CMJ The Complete Fitout Company undertook the refurbishment and transformation of the Appleton Bar at Warrington Golf Club.  Working closely with the club management and committee resulted in a polished yet comfortable interior, the substantially extended custom made bar counter and back fitting can accommodate an increased number of customers in more efficient manner.  Manufactured in a combination of oak veneer stained to a warm walnut colour and laminate to match, the bar installation included a new timber canopy with new security shutters, along with a new suspended ceiling to the rear.  Optic rails were fitted as required with a practical tiled upstand and mirrored panels above.  A new mosaic tiled splash area to the front and a timber effect safety floor to the rear complements the installation.

The bespoke timber screen partition and bench seating were manufactured to replicate the bar front panelling in walnut finished oak or painted to specification.  New booth seating and centre pedestal tables were provided with new settees, tub chairs, dining chairs and stools, all complementing the new contract carpets, decoration and lighting.  Ambient LED lighting was added to the ceiling coffers and to recesses in the bar front and partition to soften the scheme and create effect.

Pre-Works

CIMG0892Warrington-GC-Appleton-Bar-pre-works.jpgCIMG0893Warrington-GC-Appleton-Bar-pre-works.jpgCIMG0894Warrington-GC-Appleton-Bar-pre-works.jpgCIMG0895Warrington-GC-Appleton-Bar-pre-works.jpgCIMG0896Warrington-GC-Appleton-Bar-pre-works.jpg

Completed

Warrington-GC00001.jpgWarrington-GC00002.jpgWarrington-GC00003.jpgWarrington-GC00004.jpgWarrington-GC00005.jpgWarrington-GC00006.jpgWarrington-GC00007.jpgWarrington-GC00008.jpgWarrington-GC00009.jpgWarrington-GC00010.jpgWarrington-GC00011.jpg

 

Design © MonsterWeb Ltd | Lancashire. All rights reserved.