therealdesign

Barnett Hill Conference Centre Dining Room

We were delighted to be offered the chance to work with the Sundial Group again at their Surrey property near Guildford - Barnett Hill Conference Centre.  The dining room was completely refurbished retaining the many elegant and original Queen Anne features by re-decorating and refurbishing lighting.  New French Oak smoked timber flooring was added with reupholstered chairs and new tables.  Bespoke heated and refrigerated food counters with Quartz tops were constructed exactly to our customers needs including chilled wells, hot plates with heated gantry, and heated and ambient plate lowerators to store dining plates.  To match, a beverage counter was manufactured and installed to house customers Bean to Cup coffee machines and coolers.  This installation was carried out in October 2014 and we’re very proud of the result!

Completed

Barnett-Hill-dining-room00001.jpgBarnett-Hill-dining-room00002.jpgBarnett-Hill-dining-room00004.jpgBarnett-Hill-dining-room00005.jpgBarnett-Hill-dining-room00006.jpgBarnett-Hill-dining-room00007.jpgBarnett-Hill-dining-room00008.jpgBarnett-Hill-dining-room00009.jpgBarnett-Hill-dining-room00010.jpg

 

Design © MonsterWeb Ltd | Lancashire. All rights reserved.