therealdesign

Highgate House Conference Centre Conservatory Bar

Part of the Sundial Group, Highgate House Conference Centre in Northamptonshire again instructed CMJ The Complete Fitout Company, on this occasion to replace the back fitting in their Conservatory Bar.  The new granite top was selected to match that in situ on the bar counter and perfectly complemented the walnut finish timber shelving and divisions.   Top lit with mirrored panels, drinks shelves and tiled upstand, provision was put in place for LED lighting to be added by the customer to highlight produce.

Completed

IMG_1375Highgate-Conservatory-new-backfitting.jpgIMG_1376Highgate-Conservatory-new-backfitting.jpg

Pre-Works

IMG_1371-Highgate-House-Conservatory-back-fitting-preworks.jpg

 

Design © MonsterWeb Ltd | Lancashire. All rights reserved.